30. Studeni 2020. - 14:54

Informacije vezane za testiranje te pacijente koji su na bolničkom liječenju radi Covid – 19 virusa u našičkoj bolnici

testirtanje OBNasice

Testiranje na Covid 19 virus u OŽB Našice provodi se svakodnevno od 8:15 sati uz prethodno dogovoreni termin putem e-uputnice (PCR testiranje na Covid). Liječnik primarne zdravstvene zaštite rezervira slobodan termin putem A3 uputnice i obavještava svog pacijenta o istom.

Broj pacijenata koji se dogovorno testiraju ovisi o kapacitetima laboratorija u KBC Osijek i ZZJZ Osijek. Navedena procedura ne odnosi se na vitalno ugrožene pacijente. Uzorci za PCR testiranje se svakodnevno transportiraju prema ranije navedenim laboratorijima u Osijeku, a rezultati pristižu u različitim rokovima sukladno epidemiološkoj situaciji i njihovom opterećenju.

Po zaprimanju rezultata, isti se odmah šalju nadležnim liječnicima obiteljske medicine putem elektroničke pošte. Informacije u OŽB Našice, a vezane uz testiranja su dostupne u vremenu od 10:00 do 14:00 sati na broj telefona: (031)488 891 te na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a u iznimnim situacijama i izvan navedenog vremena na broj telefona: (031) 488-750.

Članovi najuže obitelji informacije o pacijentima koji su hospitalizirani na Covid odjelima našičke bolnice mogu dobiti svakim danom, između 16:00 i 17:00 sati, na broj telefona: (031) 488-703.

Ravnatelj OŽB Našice:
Hrvoje Šimić, dr. med., spec.
fizikalne medicine i rehabilitacije

 

 

Obavijesti pacijentima testiranim na Covid - 19              

Budući da svakodnevno zaprimamo sve više telefonskih upita vezanih za rezultate testiranja na Sars-Cov 2 molim Vas da se za navedene informacije obratite svojim obiteljskim liječnicima, u njihovo radno vrijeme, odnosno izvan njihovog redovnog radnog vremena i vikendom informacije možete dobiti putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj telefona 488-891.

U iznimnim i hitnim situacijama, uz prethodnu najavu na ranije navedene kontakte, može se dogovoriti osobno preuzimanje nalaza u bolnici.

Obavijesti pacijentima testiranim na Covid - 19 -> PDF

 

Informacije o serološkom testiranju na SARS Cov-2 (testiranje na antitijela)

Mjesto testiranja:
Opća županijska bolnica Našice, B. Jelačića 10, 31500 Našice, Transfuzijski laboratorij

Vrijeme testiranja:
Od ponedjeljka do petka od 7:30 – 08:45

Cijena testiranja:
Cijena je 175,00 kn; serološko testiranje na SARS Cov-2 (testiranje na antitijela)

Narudžbe:
Nekoliko dana unaprijed na broj telefona 031/488-762 ili na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
U emailu je potrebno navesti ime i prezime, datum rođenja, adresu, OIB i kontakt telefon.
Narudžbe na telefon se zaprimaju radnim danom od 7:00 – 15:00

Plaćanje:
Serološko testiranje na SARS Cov-2 možete uplatiti tako da sami popunite i platite uplatnicu (primjer ispod) na bilo kojem platnom mjestu ili internet bankarstvom. Kopiju uplatnice predajete administratoru na dan testiranja.

 

Informacije o serološkom testiranju na SARS Cov-2 za ispis -> Preuzimanje

175.png

 

Covid testiranje za osobne potrebe

Za testiranje se potrebno najaviti unaprijed na broj telefona 031/ 488 880 od 08:00 do 11:00 sati, samo radnim danom.
Uzorkovanje za PCR testiranje i brzo antigensko testiranje u OŽB Našice provoditi će se u kontejnerima ispred bolnice, od ponedjeljka do petka, u 07:00 i 10:00 sati, a subotom u 07:00 sati.

Cijena PCR testiranja za osobne potrebe je 650,00 kn.
Cijena brzog antigenskog testa za osobne potrebe je 110,00 kn.

Rezultate PCR testova kao i brzih antigenski testova možete preuzeti od ponedjeljka do subote, odnosno prema dogovoru u mikrobiološkom laboratoriju OŽB Našice.

Molimo Vas, kad god je to moguće, a radi poštivanja epidemioloških mjera plaćanje izvršite ranije, te potvrdu o plaćanju donesete na testiranje kako bi se izbjegle novčane transakcije.

Gotovinom možete platiti prilikom preuzimanja rezultata testiranje te Vas molimo da pripremite točan iznos.

Informacije o Covid testiranju za osobne potrebe za ispis -> Preuzimanje

Uplatnica PCR 650 1

Uplatnica brzi antigenski 110 1

 


 

 


 

 

©2023 Opća županijska bolnica Našice. All Rights Reserved. Designed By OŽB Našice

Search